Naturpy Glutensiz Boru Makarna (Penne) 250 Gr.
Mükemmel Lezzet Seni Çağırıyor!
İçindekiler: %100 Mısır Unu
Glutensiz - Vegan - Katkı - Koruyucu İçermez
Hazırlanışı : Makarnayı hafifçe tuzlanmış kaynar suya ekleyiniz. 8 ila 10 dakikalığına kaynatınız ve üstünü kapatınız. Pişirirken makarnayı sık sık karıştırınız. Süzüp servis yapınız.
Preparation of : Add the pasta to a large pot of slightly salted boiling water. Simmer and cover for 8 - to 10 minutes. Frequently stir the pasta as it cooks. Serve after straining.
Besin Değerleri: (100Gr İçin)
Enerji ( Energy) : 1.435 kj | 338 kcal
Yağ (Fat) : 0,85 gr
Doymuş Yağ (Saturated Fat) : 0,2 gr
Karbonhidrat (Carbonhydrate) : 75,83 gr
Şekerler (Sugar) : 0,81 gr
Lif (Fiber) : 3,02 gr
Tuz : 0,05 gr
Pişirme önerileri aşağıdaki gibidir:
Makarnayı geniş bir tencerede kaynayan suya ekleyin (isterseniz tuz da ekleyebilirsiniz), yapışmaması için 3-4 kez karıştırın ve 6-10 dakika pişirin.
Çok fazla karıştırma dağılmaya sebep olabilir.
(Kaynattıktan sonra yağ ile kavurma tercihe bağlıdır)